sobota, 17 października 2009

Szwedzki chrupki tort migdałowy- Weekendowa Cukiernia #15



Oto moja pierwsza propozycja do prowadzonej przeze mnie Weekendowej Cukiernii:) Przepis podawałam tu. Ja robiłam z DAIMAMI, ktorych przywiozlam sobie troche w tym roku w wakacje. Ze Szwecji oczywiście:) Kupowalam je specjalnie z mysla o tym ciescie:D
A efekt? Hmmmm.... Pyyyycha....:P Moj tata mowi, ze ten tort jest lepsze niz torty od SOWY!;)



7 komentarzy:

  1. ładny m taki prosty tort
    szkoda ,ze u mnie nie ma tych cukierków, hm pomyśle jeszcze czy nie zrobić z innymi

    OdpowiedzUsuń
  2. Fajny ten tort. U mnie w przyszłą sobotę będzie:) Pozdrawiam:)

    OdpowiedzUsuń
  3. Śliczny !:)) Bardzo mi się podoba i może kiedys się skuszę :) Ciekawa jestem jak smakuje, bo wygląda pysznie!
    Pozdrówki!:)

    OdpowiedzUsuń
  4. Upiekłam. Obyło się bez niespodzianek :) Wprowadziłam swoje modyfikacje i powiem Wam dziewczyny - cudo!
    Bierzcie się za wypiek bo szkoda zmarnować taką okazję :)))

    Julio, Tobie dziękuję za świetny przepis! To mój pierwszy raz w WC :) ale na pewno nie ostatni:)

    OdpowiedzUsuń
  5. zrobiłam, zrobiłam, zrobiłam:D inspirując się Twoim przepisem:) powiem szczerze że od dzisiaj jest to moja ulubiona werscja tortu bezowego, a naprawde upiekłam już ich wieeele :)
    buzka;*

    OdpowiedzUsuń
  6. I ja zrobiłam, był super, nie można się mu oprzeć, naprawdę świetny przepis
    Pozdrawiam!

    OdpowiedzUsuń